banner_bg 1.jpg

Nyhet: Bedriftsligaen Light 

Vi lanserer nå "Bedriftsligaen Light" - en 
lavterskel introduksjon til Bedriftsligaen!

Logo_big_IKT_Norge.png

Bygg selskapskultur gjennom e-sport

Sesongstart 13.09
(startet)

Påmeldingsfrist 02.09
(utløpt)

Høstsesong 2022

Alle lag får syv uker seriespill. Topp fire i hver gruppe går inn i et sluttspill over to uker.
diamond.png
For alle ferdighetsnivå
diamond.png
Rask og god hjelp
diamond.png
Inkluderende community rundt gaming på Discord
diamond.png
20% avslag ved leie av gamingrom hos Eldorado (Oslo) og Haven (Stavanger)
diamond.png
Minst en av kampene dere spiller blir kommentert og direktesendt på Twitch
diamond.png

Kampene starter kl. 20:00
1-3. div. spiller onsdager. 4. og 5. div spiller tirsdager.

Endring av kamptidspunkt kan gjøres inntil 24t før start

Nyhet!

Er dere en mindre bedrift som digger e-sport?
Vi har nå innført et spesialtilbud for dere!

Mindre bedrift: mindre enn 20 ansatte og
10 MNOK i omsetning

kr 4500

Ordinært kr 8999

 
Gaming Event Competition

Bedriftsligaen 

Bedriftsligaen er en e-sportliga for bedrifter.

Over fire sesonger har vi sammen skapt Norges ledende bedriftsliga i CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive), med 57 deltakende lag fra store og små bedrifter.
I vårsesongen 2022 ble det spilt 224 kamper av totalt 568 spillere. Mange av kampene blir streamet av profesjonelle kommentatorer. Heiagjenger og "watchparties" har blitt skapt på flere arbeidsplasser. Bedriftsligaen engasjerer.

 

Bedriftene er stolte av å tilby et moderne teambuildingtilbud til sine ansatte. Vi ser at flere forteller om opplevelsen på sosiale bilder. Pokaler blir tatt bilde av og det, og engasjementet som de ansatte viser, er høyt. Gjennom kundeundersøkelser har vi avdekket hvor mye det sosiale aspektet påvirker bedriftene positivt og skaper verdi for hele bedriften, både som deltakere og tilskuere.

 

Det spilles to sesonger hvert år, vår og høst. Hver sesong er delt inn i tre divisjoner med forskjellige ferdighetsnivåer.

Les mer om det praktiske her.

Noe mer du lurer på?

 
Blurry Purple Background
icon23.png
Visste du?

at lag som gamet i bare 45 minutter sammen, var 20% mer produktive enn de som drev med mer tradisjonelle teambuildingaktiviteter.
 

Forskning viser at selskaper med lavt engasjement hos ansatte opplever 18% lavere produktivitet, 16% lavere lønnsomhet og 37% lavere vekst .

Hvorfor delta?

Skape et godt arbeidsmiljø

Ingen jobb eller arbeidsplass er perfekt. En fremoverlent bedrift vet at en inspirerende og motiverende arbeidsplass, og et positivt psykososialt arbeidsmiljø, vil kunne få ut det beste i alle.  Vi ser på et godt arbeidsmiljø som et kinderegg med tre gevinster; verdi for samfunnet, verdi for den enkelte medarbeider og ikke minst verdi for bedriften.

Positive ringvirkninger

Har vi det bra på jobb, er friske og motiverte, skaper dette store ringvirkninger. Vi jobber bedre og bedriftene blir mer produktive. Fokus på arbeidsmiljø gir deg som bedrift store gevinster, typisk i form av lavere sykefravær, økt medarbeidertilfredshet og en tydeligere åpenhetskultur. Invester i teamets utvikling og lag en effektiv, morsom og positiv teamdynamikk. Dette er moderne teambuilding på et nytt nivå.

I en uformell arena

Bedriftsligaen gir rom for å se andre kollegaer i et nytt lys, som fremmer og muliggjør samtaler og relasjoner som gjerne ikke er mulig eller naturlig i en oppgavefokusert arbeidshverdag. Man skaper en uformell arena for kollegaer, og slike arenaer mener vi er veldig viktige. Meld dere på og la de ansatte oppleve samhold, utvikling og mestring.

Hvordan er det å delta?

Våre deltagere er svært fornøyde

Helhetsopplevelsen
Bedriftsligaen_rating_41of5.png
Kommentering og sending
Bedriftsligaen_rating_42of5.png
Responstid og service
Bedriftsligaen_rating_45of5.png
 

Hva tenker våre kunder om oss?

Bedriftsligaen har gitt oss muligheiten til å stifte bekjentskaper på tvers av våre kontorer i heile Norge. I tillegg er det eit veldig godt community som er skapt på Discord som gjør det mulig å kunne trene mot andre bedrifter utenom ligaen også. Veldig bra det som Bedriftsligaen har fått til her!

K1MBO

ATEA