knight-chess-attack-win-race.jpg

Skap psykologisk trygghet gjennom e-sport på jobb

Vårsesong 2023

Påmeldingsfrist
7. mars

Sesongstart
9. mars

Seriespill som går over fire uker, med partier onsdager, kl 20:00
diamond.png
diamond.png
For alle ferdighetsnivå
90 minutters arenaturnering for lag, med partier på 5+2
diamond.png
diamond.png
Poeng fra de tre øverste spillerne i et lag vil være gjeldende for hver runde
diamond.png
Alt spilles digitalt
diamond.png
Hver runde vil bli streamet på Twitch med Simen Agdestein som kommentator
diamond.png
Inkluderende community rundt sjakk og gaming på Discord
diamond.png
Vinnere av hver gruppe får stor pokal med inngravert selskapslogo,
og en coachingtime med Simen Agdestein 
Logo_big_IKT_Norge.png
12961386_10153377013586356_2794777555883855113_o.jpg

I samarbeid med Stormester

Er dere Norges beste bedrift i sjakk?
 

Bedriftsligaen i sjakk er en e-sportliga for bedrifter i samarbeid med Simen Agdestein og Olga Dolzhykova fra Stormester. Her gir vi muligheten for deg og dine kolleger til å konkurrere mot andre bedrifter over det virtuelle sjakkbrettet. Ligaen gir ikke bare anledning for å skryte som ligamestere, men den gir deg og dine kollegaer muligheten til å bygge nye relasjoner, nettverk og selvfølgelig å ha det gøy.

Sjakk er en gigantisk idrett med over 600 millioner registrerte utøvere over hele kloden. Her snakker vi om strategiske evner, planlegging, beregning, mønstergjenkjenning og å gjøre gode investeringer. Alle disse ferdighetene kan overføres direkte til bedriftssammenheng. For hver brikke du flytter vil du ha et mål om å oppnå fordeler på brettet. Det samme i jobb, hvert trekk du gjør i bedriften med hensyn til forbedring i organisasjonen har en sammenheng for å oppnå bedre resultater. Bli med og lær mer om sjakkens indre hemmeligheter og spennende utfordringer som kan overføres til egen strategi.
 

Kampene blir streamet med Simen Agdestein som kommentator. Han ble Norges første stormester som 18-åring, og har hele 8 NM titler. Første i 1982 som 15-åring og siste i 2022 som 55-åring. Dette gjør han til både den yngste og eldste Norgesmesteren i sjakk. På sitt beste var han rangert som nummer 16 i verden. Han begynte som sjakktrener på Norges Toppidrettsgymnas etter studiet, og ble der trener og mentor for Magnus Carlsen.
 

Stormester har i tillegg med Olga Dolzhykova. Hun er en sterk kvinnelig stormester som har spilt på førstebordet i en rekke mesterskap for Norges damelag. Olga har også doktorgrad i sjakkpedagogikk fra Kiev, hvor hun så på sammenhengen mellom sjakk og utvikling av kognitive ferdigheter. Forskningen til Olga bekrefter at sjakk har en positiv innvirkning på dette!


Har dere kontroll på alle brikkene på brettet?
Gjør et sjakktrekk. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Påmelding til Bedriftsligaen i sjakk - høsten 2022