Slik spilles sluttspillet i Bedriftsligaen

Tiden flyr fort og vi er allerede over halvveis i det ordinære seriespillet i Bedriftsligaen. Det betyr at sluttspillet nærmer seg med stormskritt og vi har under samlet en oversikt over hva dere trenger å vite før det hele skal avgjøres.


Denne sesongen gjør vi en liten forandring i oppsettet og sluttspillet settes opp per divisjon, og ikke gruppe, slik som tidligere. Det betyr at for divisjonene som har mer enn en gruppe, vil de som gjør det best i sin gruppe møte de beste fra de andre gruppene i sin divisjon.


Slik er oppsettet for sluttspillet i Bedriftsligaen

Divisjon 1 og 2: Topp fire går videre til semifinaler.

Divisjon 3 og 4: Topp fire fra hver gruppe går videre til 8-delsfinale. Førsteplassen får walkover i første runde, i tillegg til den beste andreplassen basert på poeng.


Divisjon 5: Topp fire fra hver gruppe går videre til kvartfinale.

Om to uker er det ordinære seriespillet unnagjort og vi vet hvilke lag som har vist seg verdig en plass i sluttspillet. Sluttspillet vil spilles på følgende dager og er listet opp for hver enkelt divisjon.

Slik er oppsettet på sluttspillet i Bedriftsligaen. Merk at denne kan variere grunnet divisjonens størrelse og er en overordnet oversikt.8-delsfinale

Kvartfinale

Semifinale

Finale

1.divisjon

Torsdag 10.11

Lørdag 26.11

2.divisjon

Torsdag 17.11

Torsdag 24.11

3.divisjon